+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Estepona

ROUTE VASTGESTELD

Overbruggen van mei 2024 - inschrijving

De gemeenteraad opent de deadline voor de wedstrijd voor de beste 'Cruces de Mayo Estepona' '24'

De inschrijving blijft open van 18 maart tot 12 april en de jury kiest op 1 mei de beste altaren. Er zijn drie eerste prijzen van 1.000, 500 en 300 euro vastgesteld, en vier tweede prijzen van 200 euro

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat, ter gelegenheid van de viering van het May Crosses-festival, de festivaldelegatie voor de eerste dag van mei de traditionele volkswedstrijd heeft georganiseerd waarin de schoonheid van deze altaren zal worden beloond.

De plaatsing van de kruisen zal gebeuren, in volgorde van binnenkomst van de aanvragen, in de door de Festivaldelegatie aangewezen ruimtes, al mag er niet meer dan één kruis op hetzelfde plein of dezelfde straat staan, noch op een afstand van minder dan 200 meter ertussen.

Degenen die geïnteresseerd zijn in deelname kunnen de regels raadplegen op het mededelingenbord van het elektronische hoofdkantoor van de gemeenteraad en bijlage I downloaden die aan het einde van de regels staat en die zij ingevuld moeten indienen, vergezeld van een fotokopie van de DNI van de verantwoordelijke persoon, via de e-mail fiestas@estepona.es. De inschrijvingsperiode blijft open van 18 maart tot en met 12 april.

In deze nieuwe editie is één categorie uitgeroepen tot de beste cross op straat of op het plein, waarvan de eerste drie finishers respectievelijk 1.000, 500 en 300 euro ontvangen, naast vier tweede prijzen van 200 euro.

De jury beoordeelt de schoonheid van het kruis, de versiering van de plaats waar het is geïnstalleerd, de aanpassing aan de traditie en het vakmanschap en de details die in het kruis als geheel worden gebruikt.

Het jurybezoek aan de Kruisen vindt plaats op dezelfde dag van de viering, woensdag 1 mei, vanaf 12.00 uur, zonder voorafgaande kennisgeving.

CRUCES DE MAYO 2024 Registratieformulier

Prijs: € 0